FOTO KEMBARA CAMERON HIGHLAND (9-11 jan 09)  

Posted by azhar mohamed in , ,

sedang memandu 4wd range rover



menarik kereta yang sangkut kat lumpur yang dalam paras lutut



kat kawasan peletupan batu- ustaz wahab,pakcik salmi,pakcik razif



bersolatlah kepada tuhanmu walau di mana sahaja berada


bersujud kepada tuhan pencipta alam



kg Teji ,Cameron yang mendamaikan


bersama tuk batin kg Teji



dari kiri.ustaz wahab,max,aku,jae ngan k sya..farha sedang mengambil gambar

kami berlima team dari uia:dari kiri k sya,jae,farha,max dan aku bersiar-siar kat cameron valley sebelum pulang.


gambar-gambar pengembaraan cameron highland semua dalam link bawah
http://www.flickr.com/photos/86azhar/sets/72157612545292588/

This entry was posted on 14.1.09 at Wednesday, January 14, 2009 and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

4 komen

Wah tu mana mungkin kau tolak sendiri. Tak logik. Hihi.
Kau faham ke bahasa Tok batin Kg.Teji? Ada loghat?

January 15, 2009 at 3:17 PM

aku paham da..huhuu.dia orang semai..paham jugak,sebab dia speaking english..heheee.gurau je lah ..cakap ngan dia dalam bahasa melayu pasar jer..wokey,thanks lah bg komen kepada patik yg baru bertatih ni dlm dunia blog..

January 15, 2009 at 5:00 PM

aku paham da..huhuu.dia orang semai..paham jugak,sebab dia speaking english..heheee.gurau je lah ..cakap ngan dia dalam bahasa melayu pasar jer..wokey,thanks lah bg komen kepada patik yg baru bertatih ni dlm dunia blog..

January 15, 2009 at 5:00 PM

ana jeles..
ulang suara
ana jeles
huhuh~

January 18, 2009 at 9:11 PM

Post a Comment