PERHENTIAN ISLAND 2008- a sweet holiday  

Posted by azhar mohamed in ,

PULAU PERHENTIAN,TERENGGANU (9-11 APRIL 2008)


Oleh kerana selama 2 minggu ni aku menghadapi final exam selama 2 minggu start 4-18 April 2009, maka tiada join program luar dan fokus untuk final exam kali ni.

Jadi,kini aku siarkan kembali kenangan semasa bercuti di pulau perhentian tahun lepas juga di hujung sem 2 . Sedar tak sedar dah hampir setahun rupanya x ke sana. Dan di situ adalah percutian paling best bagi tahun 2008 bagi diriku bersama teman2 sebanyak sepuluh orang semuanya..

Sangat cantik dan mempersonakan alam ciptaan illahi..Sesungguhnya semua kecantikkan ciptaan ini diciptakan oleh Allah untuk manusia sama2 berfikir dan menilai akan kebesaran Allah SWT..

Bagi rakan2 seperjuang yg bercadang bercuti pada cuti sem ni, pulau perhentian adalah terbaik untuk anda..dan mungkin aku tidak dapat join untuk kali ni kerana akan praktikal industri lepas sem ni..hmm..Barangkali..huhu

This entry was posted on 5.4.09 at Sunday, April 05, 2009 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

4 komen

kawan hang  

best nye hang,
dulu ,kini ,selamanya berjalan je.huhuhu..

April 6, 2009 at 10:53 AM

practical katne?

April 7, 2009 at 1:53 PM

jaa, 17hb ni naak gi ulu yam, ngan udak2 new comradean yang pegi pasar sesama ari tue.. jom gi skali jom.. tyme tu da abis exam kan?

April 10, 2009 at 1:06 PM

erk, oledi got de answer la, wuwu

April 10, 2009 at 1:10 PM

Post a Comment