PROGRAM DAKWAH KUALA MU,SG SIPUT PERAK(13-15 MAC 2009)  

Posted by azhar mohamed







more picture at
http://picasaweb.google.com/institutalqayyim1/ProgramDakwahDiPerkampunganOrangAsliKualaMu#

ALHAMDULILLAH,kami selamat dalam perjalanan yg mencabar ke Kuala Mu dengan 6 kenderaan 4wd ..Post lengkap akan dipost kemudian,kerana diri ini masih lagi kepenatan.Dan saksikan lah sedikit gambar dari perjalanan yg menarik pada minggu lalu...wassalam

This entry was posted on 16.3.09 at Monday, March 16, 2009 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

9 komen

lah, jaa ni, mana gambar rehan? sekeping pun tak de? =p

March 16, 2009 at 7:17 PM

bubuh kt blog sendiri gmbr sendiri =p

March 16, 2009 at 9:20 PM

bubuh kt blog sendiri gmbr sendiri =p

March 16, 2009 at 9:20 PM

hahah..baik2..tak letak sekeping pun gamba jaa dalam blog.. balas dendam! hahah

March 18, 2009 at 6:59 AM

lah, takkan nak letak gambar irah tgh melompat sorang2 tu,pastu suka sorang2...huhuuu..

March 19, 2009 at 9:40 AM

hahah,jaa tak baik!!~ rehan tak cakap..tapi comel la gambar tu.. hahaha

March 22, 2009 at 12:19 AM

teringat kenangan pergi ke pos kuala mu dua tahun lepas dengan dr razak..kenangan yang paling best..dengan cabaran jalan yang thrill! huhu...terkenang-terkenang...

March 26, 2009 at 5:40 PM
hamba Allah  

best2 kuala mu,nak pergi gak...heheee

March 28, 2009 at 8:57 PM

pabila melihat land rover yala tu,sedih pulak sekarang,dah rosak teruk pada misi ke pos Balar baru2 ni..

accident dan remuk teruk,sampai bumbung atasnya sudah tiada..MasyaALLAH..

semoga tuhan tabahkan hati hamba2 yg berjuang pada jalan Nya..


doakan kesihatan ustaz wahab yg terbabit dalam kejadian tu agar cepat pulih...

April 3, 2009 at 12:05 AM

Post a Comment