DINNER AT GRAND SEASON HOTEL,KUALA LUMPUR (11 APRIL 2009)  

Posted by azhar mohamed in ,

GRAND SEASON HOTEL,KL (9pm-11 pm)


Lie
Miye

tuan hamba

hmm, muka kekenyangan..


Pada malam 11 april 2009, setelah ketensionan menghadapi final exam sem ni, aku, lie ngan miye pergi makan buffet kat hotel grand season dekat hospital Kuala Lumpur..Hotel bertaraf 4 bintang.... harga boleh 'tahan' lah. x boleh beritaw..huhuu.. standard harga hotel yg berbintang2 ni.. tapi ada diskaun... memang puas hati..macam2 ada.. dari malaysian food,western, jepun, china semua ada...

Barangkali makan dinner terakhir kami bersama sebelum aku akan ke Rawang minggu depan practical training di Perodua , Lie akan ke Gamuda company kat shah Alam dan Miye akan sambung belajar di sem 3 IIUM.. .Doakan yang terbaik untuk kami!!...



This entry was posted on 12.4.09 at Sunday, April 12, 2009 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

7 komen

aziz  

sedap nya makan hotel...

April 17, 2009 at 10:14 AM

hotel mana boleh makan,makanan je boleh di makan,apa2 lah en aziz ni...huhuu

April 17, 2009 at 10:15 AM

fulamak byknye duit anda smpi mkn kat hotel.. huhu..

muke budak2 tu lg.. huhu.. setianye mereka berdua menemani anda ke sane ke mari ek. haha

April 17, 2009 at 10:11 PM

ade lah sikit2 duit menabung..heehee..

kitorang akan practical minggu dpan..tu yg makan best2 sebelum pisah 3 bulan..huhuu

April 17, 2009 at 11:29 PM
eYu_sHiKa  

perghhhhhh...makan kat hotel seyh...(muke kagum)...
tapi sushi tu nampak sedap ah (drooling)...best ke sushi tu?? gi makan tak gitau...boleh mintak tapau...chet!!

April 18, 2009 at 1:39 AM

best,semuanya best belaka..huhuuu...

April 18, 2009 at 7:42 AM

Ooooo....ja'a
Oooooo....
Oooooooo....

April 18, 2009 at 8:41 PM

Post a Comment