REHLAH KOLAM AIR PANAS HULU TAMU, BATANG KALI (7 JUN 2009)  

Posted by azhar mohamed in , ,

Kolam Air Panas Hulu Tamu,Batang kali Selangor-7.6.2009

Minggu ni aku ngan rakan serumah iaitu Lat ngan pok said (cuma arip je x de sebab pergi jemputan kawin kat kuantan) pergi ke Pusat rekreasi kolam air panas di Batang kali.Perjalanan kali ni x dirancang..Kami pi bersiar2 petang tadi kat Bukit Beruntung sebab kat sini banyak tasik dan kolam ternakan ikan sepanjang perjalanan ke Rasa sambil melihat keindahan alam ciptaan tuhan,dan main jalan je..tiba2 nampak pula signboard kolam air panas mengatakan ia x beberapa jauh dari sini..Lalu apalagi,kami pergi je tempat tu....Rugi2, sebab x bawa telur,kalo x boleh jadi telur rebus..pastu boleh makan time lapar2..huhuu...


Aku ngan Lat
lat ngan pok said



kecik je kolam air panas di sini..

signboard di waktu senja,menakutkan!..

Manakala, di bawah ni pulak kisah minggu lepas, lambat update pula..kami budak serumah (kali ini semua ada termasuk arip) pergi main bowling kat pusat sukan, bukit Beruntung Golf & Country Resort..Second time main bowling dan menang satu game kali ini..huhuu..Dan berapa kali diri ini melakukan strike..cewah ..hehee..


dari kiri: pok said,arip ,aku ngan lat

cam 'bola jiwa' dalam siri dragon ball tu plak..hehee..

peace ya bro arip..
gaya dah ada,masuk tu x tentu lagi..huhuu..
aksi swing pok said..

semoga ukhwah ini berpanjangan....wassalam..

This entry was posted on 7.6.09 at Sunday, June 07, 2009 and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

2 komen

telor ko tak siap rebus ke yop!!

June 9, 2009 at 11:57 AM

hahaaa.telur tu x boleh makan ar yob...hehee

June 9, 2009 at 9:09 PM

Post a Comment