WALIMATULURUS DI LUBUK KAWAH,TEMERLOH PAHANG (20 MAC 2010)  

Posted by azhar mohamed in , , ,

KG BUKIT TINGKAT, LUBUK KAWAH,TEMERLOH PAHANG-20/3/2010

"Dan di antara tanda-tanda kebesaran Nya ialah diciptakan Nya
untukmu pasangan hidup dari jenismu sendiri, Supaya kamu mendapat
ketenangan hati dan dijadikanNya kasih sayang di antara kamu.
Sesungguhnya yang demikian itu menjadi tanda-tanda kebesaran Nya
bagi orang-orang yang berfikir"

(Surah Ar Rum Ayat 21)


TAHNIAH kepada pasangan Zaffrullah dan Hayati atas walimatulurus yang diadakan pada hari sabtu lepas bersamaan 20 Mac 2010. Hayati atau kami panggil sebagai "kak Yati" merupakan senior JASA.. Seorang kakak yang saya kenali sebagai seorang yang ceria, happy go lucky dan mudah didekati.. Semoga rumahtangga dibina berkekalan sampai bila-bila..



Tahniah buat kalian berdua!.. :)

~***~

'Memasuki gerbang perkahwinan!'

Buku di atas ini adalah buku yang aku dapat semasa mengikuti kursus perkahwinan dua hari pada 2 minggu lepas (12 & 14 Mac 2010)..

Aku punya majlis bila lagi? hehe..Tunggu.....!


This entry was posted on 22.3.10 at Monday, March 22, 2010 and is filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

4 komen

Anonymous  

bila..bila?

March 26, 2010 at 8:17 AM

aah. nak gak tau. bile? jgn lupe anta kad.

March 27, 2010 at 8:24 AM

bila tu,nnti jaa britaw k... hehe

March 27, 2010 at 12:25 PM
Anonymous  

salam. blh x sy nk thu sape author buku ni??siapa yg terbitkan & thn bla keluarannya. sy sgt2 perlukannya utk d jadikan bibliografi lthn ilmiah sy. sy ade jmpa some of part dlm buku ni, dan isinya sgt bersesuaian dgn lthn ilmiah sy. ermmm..lau blh emailkan sy ASAP plezzz..ni email sy are_zy87@yahoo.com.my tqwm!

April 23, 2010 at 6:03 PM

Post a Comment