KISAH BERAYA DI JOHOR- edisi raya 2009  

Posted by azhar mohamed in ,

FELDA PENGELI TIMUR,KULAI JOHOR- 18-26 SEPTEMBER 2009


EMAK DAN ABAH TERCINTA

MY BIG FAMILI

KAMI BERSAMA SEORANG SAHAJE NENEK YANG MASIH HIDUP



Buat pertama kali aku ceritakan perihal keluargaku di dalam blog ini. Raya tahun ini semua adik beradik ku yang seramai 8 orang ,berkumpul dan beraya di rumah termasuk yang sudah berkakwin bersama pasangannya. Emak dan bapa aku mempunyai 4 orang anak yang nama hadapannya dimulai dengan huruf S dan 4 anak lagi yang mempunyai nama depan bermula dengan N..4 orang sudah berkahwin dan lagi 4 masih single.. Sudah mempunyai 4 orang cucu setakat ini...Dan kami hanya tinggal seorang sahaja nenek yang tinggal kerana yang lain sudah kembali ke alam yang kekal selamaNya..Raya tahun ini kami beraya di kampung emak dan abah di Pontian Johor pada raya kedua menziarah sedara mara..

Dan tak tahu kenape tema warna keluarga kami ada 2,biru dan oren pada tahun ini..hehe..

Oklah, Selamat hari raya aidilfitri diucapkan dari keluarga en Mohamed bin Hamzah dan maaf zahir batin!..


This entry was posted on 30.9.09 at Wednesday, September 30, 2009 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

10 komen

same la kite 8 siblings.
4 dah kawen, 4 blum pun same.
nenek plak tiga2 idop lg.
atuk je sume dah xde.
tp anak buah jaa lg ramai la.
sy baru 3.. huhu

October 5, 2009 at 1:47 PM

hehe..cam ade jodoh je...hhoohoo...:P

October 5, 2009 at 8:13 PM

errr... ntah le. huhu

October 5, 2009 at 11:18 PM

hahaaaa....biarlah rahsia!...

October 6, 2009 at 12:55 PM

hahaaaa....biarlah rahsia!...

October 6, 2009 at 12:55 PM

bukan rahsia, tp ketentuan Allah. =)

October 6, 2009 at 8:42 PM

bukan rahsia, tp ketentuan Allah. =)

October 6, 2009 at 8:45 PM

kalo gitu,isi form dulu k..tunggu number di panggil..hehe..:P

October 7, 2009 at 1:01 PM

poyo la jaa..

October 7, 2009 at 1:21 PM

:)

April 15, 2011 at 10:59 AM

Post a Comment