FOTO XPDC REDAH 4X4 TO LOST WATERFALL SG SALAN,JERANTUT PAHANG (22-24 JAN 10)  

Posted by azhar mohamed in , , , ,

Lost Waterfall, Sg Salan, Jerantut Pahang- 22-24/1/09

















p/s: credit to hasnoor untuk foto-foto dslr yang menarik untuk xpdc kali ini ..

cerita penuh pasal ekspidisi ke lost waterfall boleh dibaca di dalam utusan malaysia 06/02/10 :)

klik sini

This entry was posted on 31.1.10 at Sunday, January 31, 2010 and is filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

8 komen

boy  

wah,mazing picture...guna kamera apa ni?

February 2, 2010 at 1:50 PM

betul tu mmg cantik gambar2 ni...kamera apa ni?

February 4, 2010 at 11:15 AM

betul tu mmg cantik gambar2 ni...kamera apa ni?

February 4, 2010 at 11:15 AM

ni kawan saya punya ...

dia guna kamera nikon dslr..

d70 rasanya...

February 4, 2010 at 1:16 PM

subut gambar pun cantik... bagus2

February 4, 2010 at 2:24 PM

tu lah kak,
kalo ade rezeki nak jugak beli camera cam tu..tp beribu -riban jugalah harganya...huhu :)

February 4, 2010 at 5:01 PM
Anonymous  

camner nak ke sini ..macam menarik sahaje...

February 5, 2010 at 10:51 AM
Anonymous  

kalau scenery cantik. Pakai camera apa pun cantik.

July 5, 2011 at 2:19 PM

Post a Comment