MCT 'VERY LAST PICNIC' AT PORT DICKSON,N. SEMBILAN(8-9 JAN 2010)  

Posted by azhar mohamed in , , , , ,

Pantai Blue Lagoon, Pantai Batu 4, Pantai Holiday Bungalow, Port Dickson-8-9/01/10
Alamanda dan Masjid Besi PutraJaya-9/10/2010


Minggu lepas, kami yang geng2 MCT yang bermaksud 'Mechatronics Engineering Society' untuk batch 053& 061 yang akan grade tahun ni (kira-kira dalam bulan 4 ni) pergilah berlibur dan picnic di Port Dickson untuk 2 hari.. hanya lebih kurang 46 orang (separuh dari batch kitorang) yang pergi kali ini.. Menyewa 2 buah banglo yang besar (Holiday Bungalow) sangat berbaloi2 dan berdekatan dengan pantai.. Terima kasih banyak2 lah pada member2 yang handle picnic ini secara 'sukarela' kerna picnic kali ini memang sangat best dengan adanya barbekue, karaoke, sukaneka dan macam2 acara lagi lah.. dan semestinya, kami semua enjoy!!... :)

Dan lepas ini masing2 akan semakin sibuk dengan 'Final Year projek ' masing-masing dan pelajaran semester akhir ini... Susah payah kita bersama selama 4 tahun ini (tambah 2 tahun lagi semasa di matriks, jadi 6 tahun semuanya) untuk belajar course ini (mechatronics antara course paling 'tough' dalam engineering) dan ku harap kejayaan pada akhirnya.. Dan ku doakan yang terbaik untuk kalian semua.. Selamat maju jaya dalam memburu kerjaya sebagai jurutera... Dan semoga suatu hari nanti kita buat reunion lagi dan masa itu masing2 dah jadi orang2 yang hebat dalam bidangnya.. Semoga ukhwah itu berkekalan sampai bila-bila kerna "ukhwah itu indah!"..











beach boy :)

p/s:credit to-alif,munem & Syazwan untuk gambar-gambar yang ' cool' dan 'nice' ini.. :)

This entry was posted on 14.1.10 at Thursday, January 14, 2010 and is filed under , , , , , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

8 komen

very nice trip...

January 14, 2010 at 9:25 AM

ya,sgt menarik k wa...

sebab kali ni pergi ramai2..bukan senang nak berkumpul ngan budak2 engin ni...masing2 sibuk... kali ini je boleh berkumpul ramai2...masa lain mmg x dan lah...

dah last sem,baru jaa rasa rapat skit dgn bdk engin lagi2 bdk mecha ni..maklumlah semua dah nak grade...masing2 nak tiggalkan sweet moment ngan geng2 sendiri..

maklumlah sblum ni byk bergaul ngan orng2 di luar sana.. huhu..

jom gi pantai lg kak wa,lama kan kita x gi ngan 'geng2' kita yg tu kan..hehe.. :)

January 14, 2010 at 4:14 PM

mujur masa gi ni x heboh lagi kes buaya serang PD..kalo x,x beran juga lah bersukaria kat sana..heheh.. syukur kepada tuhan!..

January 18, 2010 at 8:30 AM

gmbr yg last tu..
relax je pakai towel jenjalan kat tepi pantai. haha

January 23, 2010 at 9:48 AM

baru pas gi urut kat spa tu..huhu...

:)

January 25, 2010 at 1:06 PM
Anonymous  

time ni gi x de buaya ker?

February 6, 2010 at 8:22 PM
Anonymous  

macam mana u book bungalow tu? bungalow tu bersih tak, ada gambar lagi?

June 16, 2010 at 5:13 PM

:)

April 15, 2011 at 9:36 AM

Post a Comment