BERKELAH DI KOLAM AIR PANAS BENTONG PAHANG(22 FEB 09)  

Posted by azhar mohamed in ,


di jambatan gantung sebelah kolam air panas

aku ,max,hairul

farha,jannah,teha


kolam air panas yang penuh ngan rumpai air yang tahan dengan suhu panas tu..


badan kami dah separuh masak dek air panas ni..hehee


sebelum balik,posing sat di depan gate kolam air panas bentong pahang

Pada hujung minggu ni sempat luangkan masa pergi berkelah di kolam air panas bentong ,pahang yang mengambil masa sejam lebih perjalanan dari UIA ni.. Aku mengambil peluang untuk release kan tension sebelum esok pagi ada exam midterm lagi..huhuu


Seramai enam orang kali in,aku,max ,hairul,janah,farha dah teha berkonvoy menaiki motor dari UIA ke kolam air panas ni...Dah nama air panas,memang panas lah airnya,siap berasap2 lagi..lupa kami bawa telur ,kerana kalau rendam telur tu boleh masak jadinya jadi telur rebus,tempat ni lagi best kalau pergi waktu malam,amat mendamaikan...

Satu perjalanan yang sangat best!!...

This entry was posted on 22.2.09 at Sunday, February 22, 2009 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

7 komen

besnye gi berkelah! tak ajak org pon...

February 22, 2009 at 9:01 PM

x ajak..

February 22, 2009 at 9:19 PM

pergi on the sport je td,huhuuu..on call trus pergi...

February 23, 2009 at 12:19 AM

thanks ismi_insan..terima kasih atas pandangan membina tu..kami mandi tidak bersama,memang kami mandi asing dengan jarak yang jauh ..kami masih menjaga muamalah kami..

terima kasih akan pandangan anda... maaf pasal kekhilafan itu...baguslah manusia saling ingat mengingati...

February 23, 2009 at 1:57 AM
Anonymous  

berkelah x ajak...

February 23, 2009 at 2:44 AM

wah aktifnye anda..
ligat tul kaki tu berjalan. huhu..
aritu naek moto g solat jumaat xpakai spek, nmpk ker??

February 26, 2009 at 8:11 PM
Anonymous  

nak gmbr g kolam 2..huhu

March 11, 2009 at 12:01 PM

Post a Comment